Vanuit het mooie Zeeuwse Goes hebben wij een bedrijf opgericht dat zich bezighoudt met het leveren van hardware in combinatie met een goed advies.

Wij onderscheiden ons door het bouwen en samenstellen van computers aan de hand van uw wensen en behoeften, hierdoor heeft u een goed en aansluitend product! Zelf dagenlang tijd besteden aan het zoeken in een enorm groot en onoverzichtelijk aanbod aan computers, laptops en gerelateerde producten maar nog niet geheel zeker zijn over de aankoop is door ons verleden tijd!
Wij werken samen met u aan de hand van een door u samengestelde wensenlijst en bouwen van daaruit een systeem op maat.

PERSOONLIJK ADVIES

Tegenwoordig is er een groot aanbod van computers en gerelateerde producten bij groothandels en computerwinkels. Maar wat past het beste bij uw situatie?

HOGE KWALITEIT

Wij stellen computers samen met onderdelen van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat uw onderdelen een lange levensduur hebben en zo uitgebreid mogelijk zijn.
Dit hoeft u dan ook niet uit te zoeken wat u vele uren kijken op internet scheelt, wel kunt u als u dat toch leuk vindt uw bevindingen naast ons advies houden als een klankbord.

LAGERE PRIJS

Door een computer samen te stellen op uw behoeften en budget betaalt u nooit te veel voor overbodige onderdelen en functies die niet voor u van toepassing zijn. Ook worden de onderdelen geselecteerd op de beste prijs/kwaliteit verhouding.