Hardwarebuilders is een bedrijf dat zich richt op het adviseren bij de aankoop van een nieuwe computer. Echter voor de prijs van een computer bij de concurrent krijgt u bij ons veel meer voor uw geld.

Hoe kan dit?

Oriëntatiegesprek, analyse, adviesrapport.

Wij beginnen met het advies gebaseerd op een oriëntatiegesprek waarin we uw situatie opnemen door middel van een vragen/wensenlijst. Dit lijkt overbodig maar is ook voor uzelf een handig overzicht om na te gaan of u aan alles hebt gedacht.
Hierna analyseren we welke onderdelen er het beste zijn voor uw computer passend bij uw situatie en budget. Uiteraard houden we de nieuwste technologieën bij zodat u verzekerd bent van het nieuwste van het nieuwste!
Al deze informatie wordt overzichtelijk verwerkt in een adviesrapport. Hier staat niet alleen wat het beste bij uw situatie past maar ook waarom en wat u hier in de praktijk aan hebt.

Assemblage en installatie

Wanneer u tevreden bent over het adviesrapport stellen wij de computer samen aan de hand van alle losse componenten, hierdoor heeft u twee voordelen,

  1. De onderdelen te samen sluiten veel beter aan bij uw wensen, dan wanneer u een standaard systeem koopt
  2. Verrassend genoeg zijn deze dan ook van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zelfs goedkoper dan een systeem samengesteld door de grote computerfabrikanten zelf.

Alle software zoals Windows, Office en alle andere gewenste software worden hierna geïnstalleerd.

Aflevering en service

De computer wordt geheel plug en play afgeleverd of bezorgd. Geheel geüpdate en wel kunt direct aan de slag!

Verder geven de leveranciers waar we mee werken een garantie van minimaal 2 jaar op de onderdelen zodat u ook nog eens verzekerd een werkend product of snelle vervanging bij defecten.

 

Er zijn veel verschillende soorten computers die thuis gebruikt kunnen worden. Maar welke is de juiste voor u? Gebruikt u de pc voor alledaagse bezigheden zoals tekstverwerking, internetten, het bekijken van films en series dan heeft u natuurlijk niet zo’n zware grafische computer nodig als wanneer u hierop zou gamen. Ook verschilt de computer die gebruikt wordt voor gaming weer met een computer die voornamelijk wordt gebruikt om video’s te bewerken.

Om voor u een computer te vinden met de beste prijs/kwaliteit verhouding is het voor ons daarom belangrijk om samen met u te bepalen wat u nodig heeft. Hierna stellen wij op basis van uw budget een zo goed mogelijk aansluitende computer samen.

Wij geven niet alleen advies in vaste computers maar ook in laptops, gerelateerde producten zoals netwerk, monitoren en andere toebehoren zodat u zonder zorgen aan de slag kan met uw computer/laptop.

Geen behoefte aan een uitgebreid advies maar wilt u wel profiteren van een computer met een goede prijs/kwaliteit verhouding, goede kwaliteit onderdelen en een lage prijs? Kijk dan bij ons maandelijks samengestelde computers!